KEF LS60 - Draadloze HiFi van de toekomst

KEF LS60 - Draadloze HiFi van de toekomst
Posted in: Luidsprekers

KEF LS60 - Draadloze HiFi van de toekomst

Ontworpen voor de hifi luisteraar 

Als hoogwaardig alles-in-één luidsprekersysteem is elk aspect van het LS60 Wireless-ontwerp een geval van vorm volgt functie. Het doordachte ontwerp van het achterpaneel en de plint is voorzien van een koelmechanisme voor voldoende luchtcirculatie, zodat de LS60 Wireless optimaal kan presteren zonder oververhit te raken. Koop nu uw high-end LS60 wireless bij HiFi.eu en geniet eerstdaags van zijn audiofiel vermogen in uw eigen huiskamer.

Design 

LS60 Wireless verlegt de grenzen van audioprestaties met zijn iconische slanke structuur. Het extreem slanke profiel is alleen mogelijk door alle geavanceerde technologieën die erin zijn verwerkt. LS60 Wireless is echt een luidsprekersysteem dat er net zo goed uitziet als het klinkt. 

Elk aspect van de LS60 Wireless is overwogen vanuit akoestisch oogpunt en design. Als hoogwaardig alles-in-één luidsprekersysteem is elk aspect van het LS60 Wireless-ontwerp een geval van vorm volgt functie. Het doordachte ontwerp van het achterpaneel en de plint is voorzien van een koelmechanisme voor voldoende luchtcirculatie, zodat de LS60 Wireless optimaal kan presteren zonder oververhit te raken. De slanke luidsprekerkasten zijn afgewerkt in drie matte afwerkingen: KEF LS60 Grijs, KEF LS60 Wit en KEF LS60 Blauw, die allemaal zijn voorzien van bijpassende driver-units. De Titanium Grey en Mineral White zijn ontworpen om te worden geïntegreerd in interieurs. De Royal Blue-afwerking is perfect voor wie een statement wil maken.

Speel alles, hoor alles

KEF LS60 Wireless levert betrouwbare, hoogwaardige streaming in elk denkbaar formaat, dankzij hetzelfde toonaangevende W2 draadloze platform dat KEF introduceerde met de bekroonde LS50 Wireless II. Welke muziekservice, podcast, internetradio of bekabelde bron u ook gebruikt, de LS60 Wireless levert een ongeëvenaarde prestatie. 

LS60 Wireless biedt u out-of-the-box draadloze compatibiliteit met Wi-Fi, Apple AirPlay 2, Google Chromecast en Bluetooth. Met de KEF Connect-app kunt u Amazon Music, Qobuz en Deezer streamen of afstemmen op internetradio en podcasts. U kunt native apps gebruiken om rechtstreeks te streamen vanaf Spotify Connect, Tidal Connect en QPlay, en hij is Roon Ready. LS60 Wireless ondersteunt ook het streamen van PCM-bestanden tot 24bit/384kHz, evenals DSD- en MQA-decodering, waarmee u MQA-audiobestanden en -streams kunt afspelen, die het geluid van de originele masteropname weergeven. KEF LS60 Wireless kopen, twijfel niet langer en bestel uw paar bij HiFi.eu! Had u toch liever een passieve speaker dan kan u bij HiFi.eu kiezen uit een ruim aanbod van verschillende merken zoals Dali, Monitor Audio of Q Acoustics

Connectiviteit

LS60 Wireless ondersteunt al uw bekabelde bronnen, of u nu graag naar vinylplaten op uw Rega platenspeler luistert of het best mogelijke geluid uit uw cd-speler en spelconsole wilt halen. Er is ook een HDMI- (eARC) aansluiting voor een hoogwaardige verbinding met uw tv, en een speciale uitgang op elk van de twee luidsprekers voor de toevoeging van één of twee KEF subwoofers. zoals de KC62, Kube 8b, Kube 10b, Kube 12b.

In combinatie met andere LS draadloze luidsprekersystemen, zoals LSX II, LS50 Wireless II en LS60 Wireless, kunt u Airplay 2, Chromecast of Roon gebruiken om uw hele huis met muziek te vullen. Het is perfect voor feestjes waar iedereen in verschillende kamers kan genieten van dezelfde afspeellijst.

Gerelateerde berichten