Ontdek de Nieuwe Dimensie van Geluid met Q Acoustics M40 Luidsprekers

Ontdek de Nieuwe Dimensie van Geluid met Q Acoustics M40 Luidsprekers
Posted in: Luidsprekers

Ontdek de Nieuwe Dimensie van Geluid met Q Acoustics M40 Luidsprekers

In de wereld van audiofiele perfectie introduceert Q Acoustics, de gerenommeerde Britse audiospecialist, met trots het M40 powered micro-tower draadloze audiosysteem. Dit innovatieve systeem belichaamt de ideale balans tussen compact design en de kracht van volwaardig, meeslepend geluid. Voortbouwend op het succes van het bekroonde M20 HD draadloze audiosysteem, zet Q Acoustics nieuwe normen met geavanceerde akoestische technologieën en flexibiliteit voor diverse muziekbronnen, verpakt in een discreet en kamer-vriendelijk ontwerp.

Kenmerken op een Rij

  • Ultra-compact Micro-tower Ontwerp: Slechts 71 cm hoog, biedt ongekende positioneringsflexibiliteit.
  • Ingebouwde Versterking: 2 x 100 watt vermogen zonder de noodzaak van extra apparatuur.
  • Draadloze High-resolution Streaming: Bluetooth® 5.0 met aptX™ HD compatibiliteit.
  • Veelzijdige Connectiviteit: Geschikt voor TV, draaitafel (met ingebouwde voorversterker), spelconsole, set-top box, CD-speler, netwerkstreamer.
  • Geavanceerde Driver Technologie: C3 (Continuous Curved Cone™) design voor een vloeiende integratie van de tweeter en gecontroleerde bas.

Compact Design, Groots Geluid

De M40 luidsprekers, met hun slanke micro-toren vormgeving, integreren moeiteloos in elk interieur zonder de ruimte te overheersen. Beschikbaar in stijlvol Zwart, Wit en Walnoot, verfraaien ze elk huiselijk decor. Ondanks het compacte formaat, leveren deze luidsprekers de bekende Q Acoustics prestaties: krachtig, nauwkeurig en boeiend geluid.

 

Flexibiliteit en Gemak

Of het nu gaat om de primaire audio-oplossing in beperkte ruimtes, een introductie tot hifi zonder de complexiteit van afzonderlijke componenten, of als een verfijnd systeem voor een tweede kamer, de Q Acoustics M40 staat garant voor uitzonderlijke geluidskwaliteit. Met Bluetooth® 5.0 voor stabiele draadloze verbindingen, aptX HD en Low Latency ondersteuning, en diverse ingangen voor elke geluidsbron, biedt de M40 gemak zonder compromissen.

 

Technische Specificaties in Detail

Stroomvoorziening: 100V-240V AC, 50-60 Hz met een stand-by verbruik van <0.5 Watt.

Versterkerprestaties: 2 x 100 W piekvermogen, met <0.7% THD bij nominaal vermogen.

Acoustiek: 2-weg reflex (gepoort) met een frequentierespons van 38 Hz – 22 kHz.

Connectiviteitsopties: Omvatten analoge phono-ingangen, 3.5mm jack, optische S/PDIF, USB Type B, en Bluetooth® 5.0 met ondersteuning voor meerdere codecs.

Afmetingen en Gewicht: 250 mm x 710 mm x 296 mm (B x H x D), met een gewicht van 12.4kg voor de versterkte luidspreker en 11.8kg voor de passieve luidspreker.


Compacte High-end Luidsprekers

Draadloze High-Resolution Audio

Bluetooth® 5.0 met aptX™ HD

Veelzijdige Aansluitmogelijkheden

Innovatieve C3 Driver Technologie

Prijsstelling en Beschikbaarheid

De Q Acoustics M40 is nu verkrijgbaar voor slechts €899 per paar en zal binnen korte termijn uit voorraad leverbaar worden. Dit systeem belooft niet alleen een revolutie in uw luisterervaring, maar vormt ook een elegante aanvulling op uw interieur.

Conclusie

De Q Acoustics M40 micro-tower luidsprekers zetten een nieuwe standaard voor audiofiele kwaliteit in een compact en stijlvol ontwerp. Met geavanceerde technologieën, draadloze connectiviteit en een breed scala aan aansluitmogelijkheden, bieden deze actieve luidsprekers een ongeëvenaarde luisterervaring voor muziekliefhebbers die geen compromissen willen sluiten op geluidskwaliteit of esthetiek. Ontdek vandaag nog de rijke, meeslepende klankwereld die de M40 te bieden heeft.

Gerelateerde berichten