RCA Kabels

Verberg filters
Van hoog naar laag sorteren
 1. BESPAAR 28%

  RCA Kabels

  Normale prijs 45,95 Speciale prijs 32,95
 2. BESPAAR 18%

  RCA Kabels

  Normale prijs 79,- Speciale prijs 64,95
 3. BESPAAR 34%

  RCA Kabels

  Normale prijs 119,- Speciale prijs 78,95
 4. BESPAAR 38%

  RCA Kabels

  Normale prijs 159,- Speciale prijs 98,95
 5. Vergelijk de verschillende Dragonfly's

 6. BESPAAR 30%

  RCA Kabels

  Normale prijs 49,95 Speciale prijs 34,95
 7. BESPAAR 37%

  RCA Kabels

  Normale prijs 89,- Speciale prijs 55,95
 8. BESPAAR 6%

  Waardering:
  80%

  RCA Kabels

  Normale prijs 129,- Speciale prijs 120,95
 9. BESPAAR 31%

  RCA Kabels

  Normale prijs 169,- Speciale prijs 115,95
 10. BESPAAR 31%

  RCA Kabels

  Normale prijs 54,95 Speciale prijs 37,95
 11. QED Kabel kopen bij HiFi.eu

 12. BESPAAR 39%

  RCA Kabels

  Normale prijs 99,- Speciale prijs 59,95
 13. BESPAAR 36%

  RCA Kabels

  Normale prijs 139,- Speciale prijs 88,95
 14. BESPAAR 27%

  RCA Kabels

  Normale prijs 185,- Speciale prijs 134,95
 15. RCA Kabels

  Niet op voorraad

 16. BESPAAR 17%

  RCA Kabels

  Normale prijs 42,- Speciale prijs 34,95
 17. BESPAAR 19%

  RCA Kabels

  Normale prijs 59,- Speciale prijs 47,95
 18. BESPAAR 18%

  Waardering:
  100%

  RCA Kabels

  Normale prijs 139,- Speciale prijs 113,95
 19. BESPAAR 5%

  RCA Kabels

  Normale prijs 269,- Speciale prijs 255,-
 20. BESPAAR 22%

  RCA Kabels

  Normale prijs 45,- Speciale prijs 34,95

RCA audio kabels - De basis voor elke hifi installatie

RCA audio kabels, ook bekend als phono kabels of cinch kabels, zijn een essentieel onderdeel van elke thuisbioscoop- of hifi-installatie. Ze verbinden audio-apparaten zoals versterkers, cd-spelers en platenspelers met elkaar en zijn daardoor van groot belang voor een optimale geluidsoverdracht. De juiste RCA-kabel kiezen, kan dus helpen om de kwaliteit van je geluid te verbeteren en te behouden.

Bij HiFi.eu kun je RCA audio kabels kopen online. In ons gamma vind je een ruim aanbod kabels van topkwaliteit in verschillende lengtes.  

Audioquest: een RCA audio kabel voor elke hifi toepassing

Audioquest is een bekend en gewaardeerd merk op het gebied van  kwalitatieve RCA audio kabels en andere hoogwaardige audio accessoires. Het bedrijf biedt een levenslange garantie op zijn kabels die bekend staan om hun uitstekende bouwkwaliteit en audiokwaliteit. 

Audioquest investeert bovendien voortdurend in de verdere ontwikkeling van zijn audiokabels. Elke nieuwe marktintroductie van het merk betekent dan ook een nieuwe stap vooruit in de zoektocht naar een perfecte geluidsoverdracht. Denk maar aan de recente introductie van de Mythical Horses-serie, met daarbij de nieuwe Audioquest Black Beauty. Elke stap omhoog in de Analog Interconnect lijn betekent een nog grotere getrouwheid van het audiosignaal. Dit is het resultaat van het gebruik van superieure materialen en geavanceerde ontwerp- en constructietechnieken.

Muziek is complex en onze oren zijn gevoelig voor nuances. De betaalbare Bridges & Falls-serie, met oa. de Audioquest Tower, Audioquest Evergreen en Audioquest Golden Gate kabels, is een uitstekende start om deze reis te beginnen. Voor meer verfijnde prestaties en fysieke flexibiliteit kunnen de Rivers en Elements-serie uitkomst bieden. Terwijl elke stap omhoog naar de state-of-the-art Mythical Creatures-serie leidt tot betere helderheid, een natuurlijker geluid en een grotere expressie van de muziek.

Verbeterde audiokwaliteit door verbeterde technologie

In het gamma Audioquest interconnects dat we aanbieden hier bij Hifi.eu, zien we een voortdurende vooruitgang voor wat betreft de gebruikte metalen, de geometrie, de isolatie en de technieken voor het verminderen van ruis. De nieuwste Mythical interconnects hebben een uniek ontwerp waardoor de kabel nog minder hoorbaar is voor dankzij een nog helderder geluidssignaal.

De gebruikte materialen voor de kabels van AudioQuest variëren van massief koper tot Perfect-Surface Copper+ en PSS Silver, en bieden verschillende connectiviteitsopties. Elk model biedt een gestage verbetering van de prestaties en is ontworpen volgens een waardesysteem dat prestaties voorop stelt. AudioQuest HDMI kabels volgen hetzelfde principe van verbeterde kwaliteit door verbeterde technologieën en zijn van de hoogste kwaliteit mogelijk voor HDMI kabels.

RCA audio kabel kopen online? HiFi.eu

Ben je op zoek naar een RCA-kabel? En je wilt graag een uitstekende geluidskwaliteit? Vertrouw dan op HiFi.eu. Bij ons kun je RCA audio kabels kopen voor elke toepassing. Al onze kabels zijn bovendien van uitstekende kwaliteit en bieden een echte premium geluidservaring. Ontdek ons volledige aanbod in onze webshop en maak je keuze. Wist je trouwens dat we ook een compleet aanbod speakers, streamers, DAC’s, CD-spelers, platenspelers en meer hebben? 

In het kort, we zijn zo’n beetje jouw one-stop-shop voor hifi-producten van topkwaliteit. Wil je graag genieten van een excellente audio-beleving? HiFi.eu is jouw deskundige partner. Wil je graag wat hulp bij je keuze? Contacteer ons. Onze specialisten staan steeds voor je klaar om je te helpen met advies op maat van jouw vraag.