Betaling en kredieten

HiFi.eu heeft voor u verschillende betalingsopties uitgezocht waardoor uw betaling soepel, snel, veilig en betrouwbaar zal verlopen zodat u zo snel mogelijk kunt genieten van uw aankoop. De prijzen vermeld op deze website zijn inclusief 21% BTW. Kijk hieronder naar de betaalmogelijkheden die wij onze klanten bieden.


Veilig betalen bij HiFi.eu


Een online betaling via HiFi.eu is veilig. In samenwerking met Multisafepay en banken of creditcardmaatschappijen zorgen wij voor een versleutelde betaling zodat u zich geen zorgen hoeft te maken of uw betaling veilig verloopt. Alle vertrouwelijke informatie worden op onze webshop beveiligd met SSL (Secure Socket Layer). Dit houdt in dat alle data die uitgewisseld wordt door uw server en computer versleuteld zijn en niemand, maar dan ook echt niemand, toegang kan krijgen tot uw privé-informatie.


Veilige betaalmethoden verklaard:


iDeal

Als u kiest voor een betaling via iDeal dan gebeurt dit via de beveiligde pagina van uw eigen bank, ABN Amro, ING, Rabobank, SNS Bank, RegioBank, ASN Bank, Triodos Bank, Knab, bunq of van Lanschot Bankiers. Zo’n 60% van de consumenten betaalt een online aankoop via iDeal. De betaling wordt direct verwerkt en dus rechtstreeks ontvangen waardoor wij direct kunnen beginnen met het verwerken van uw bestelling. Bijkomend voordeel: Een betaling via iDeal is kosteloos.

PayPal

PayPal is een manier om veilig en snel online te betalen. Geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen. Met PayPal betalen, betekent dat u alleen de inloggegevens van uw rekening nodig heeft. Met PayPal betaalt u overal online, dus ook bij HiFi.eu.

Maestro

Overal waar u in België of Nederland kunt betalen met uw bankkaart, kunt u betalen met Maestro. Als dit blauw-rode logo op uw betaalpas staat, meestal rechtsonder maar soms ook op de achterzijde, kunt u betalen of vooruitbetalen per bank. Uw betaalpas is direct gekoppeld aan uw bankrekening. Het betaalde bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en uw bestelling kan worden verwerkt. Ook hier een pluspuntje: Betalen en geld opnemen met Maestro is in België en Nederland geheel gratis.

MasterCard

De MasterCard is een creditcard waarmee u bij vrijwel alle winkels en online webshops kunt betalen, zonder tussenkomst van de bank. Het verschuldigde bedrag wordt achteraf per maand, door uw bank of instelling, geïncasseerd. Let op! Aan het gebruik van uw MasterCard kunnen kosten zijn verbonden. De hoogte van deze transactiekosten kunt u opvragen bij uw bank.

Visa

De Visacard is, net zoals de Mastercard, een creditcard. Beiden zijn wereldwijd geaccepteerd maar Visa ging als creditcardnetwerk eerder van start. Ook bij Visa wordt het verschuldigde bedrag achteraf per maand geïncasseerd. Let op! Ook bij Visa kunnen er kosten zijn verbonden aan uw betaling. Vraag uw creditmaatschappij naar de voorwaarden.

Bancontact

Vanzelfsprekend hebben we ook aan een veilige betalingswijze voor Belgische consumenten gedacht. Wanneer u uw bestelling vanuit België plaatst kunt u betalen via Bancontact – voorheen Bancontact Mister Cash. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten, KBC, Dexia, Fortis, Fintro, AXA, CBC, DK Spaarbank en ING. Ook hier gebeurt de betaling binnen een beveiligde omgeven en wordt direct verwerkt waardoor HiFi.eu direct aan de slag kan met uw bestelling.

Online Banking (App)

KBC/CBC en Belfius zorgen voor één van de belangrijkste online betaalmethodes voor de Belgische markt. Door een rechtstreekse link naar de app van uw eigen bank biedt deze betaalmethode een frictieloze betaalervaring voor de gehele Belgische markt.

Apple Pay

Apple Pay biedt onze klanten de definitie van een frictieloze betaalervaring. De betaling kan online met een paar simpele klikken worden uitgevoerd zowel op desktop als met de telefoon en kan Touch ID of Face ID gebruiken voor beveiliging.

Klarna

Klarna is de meest gebruikte achteraf betaalmethode van Duitsland en de op één na grooste betaalmethode van Nederland! Ideaal om achteraf geheel kosteloos binnen 14 dagen te betalen! Lukt dit toch niet? Dan ontvangt u eerst zonder verhoging een herinnering. Zorg er wel voor dat u op tijd betaald, anders zal Klarna het openstaande bedrag moeten verhogen: en dat is zonde! Het is mogelijk dat Klarna op basis van uw eerdere bestellingen en openstaande saldo’s een maximum bedrag aanvaard voor uw aankoop. Mocht het te betalen bedrag dat toegelaten maximum overschrijden dan dient u een andere betaalmethode te kiezen.

Om je de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we je contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen (checkout) aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor je op maat kan maken. Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.