Digitaal Coaxiaal Kabels

Verberg filters

Pagina

Van hoog naar laag sorteren
 1. BESPAAR 31%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 44,95 Speciale prijs 30,95
 2. BESPAAR 11%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 89,- Speciale prijs 79,-
 3. BESPAAR 30%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 249,- Speciale prijs 174,-
 4. BESPAAR 20%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 269,- Speciale prijs 215,-
 5. Vergelijk de verschillende Dragonfly's

 6. BESPAAR 29%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 54,95 Speciale prijs 39,-
 7. BESPAAR 20%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 69,- Speciale prijs 55,-
 8. BESPAAR 30%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 109,- Speciale prijs 75,95
 9. BESPAAR 19%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 309,- Speciale prijs 249,-
 10. BESPAAR 34%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 349,- Speciale prijs 232,05
 11. QED Kabel kopen bij HiFi.eu

 12. Digitaal Coaxiaal Kabels

  74,95
 13. BESPAAR 21%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 149,- Speciale prijs 117,20
 14. BESPAAR 31%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 99,95 Speciale prijs 69,-
 15. Digitaal Coaxiaal Kabels

  199,-
 16. Digitaal Coaxiaal Kabels

  129,-
 17. Waardering:
  100%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  139,-
 18. Digitaal Coaxiaal Kabels

  159,-
 19. BESPAAR 15%

  Digitaal Coaxiaal Kabels

  Normale prijs 649,- Speciale prijs 549,-
 20. Digitaal Coaxiaal Kabels

  699,-

Digital Coax - Onmisbaar voor de hoogste geluidskwaliteit

Digital coax hifi kabels zijn een onmisbare schakel voor de ultieme luisterbeleving. Of je nu muziek speelt vanaf een cd-speler of digitale bronnen zoals een streamer, een goede digitale coax-kabel is noodzakelijk om een heldere en nauwkeurige overdracht van het geluid te garanderen.

In onze webshop kun je een ruim aanbod digital coax kabels kopen online. Ons gamma bestaat uitsluitend uit kabels van topkwaliteit in verschillende lengtes.

Digital coax of optische kabel?

Digital coax kabels worden gebruikt om digitale audiosignalen over te brengen tussen audio-apparatuur, zoals cd-spelers, digitale-analoogomzetters (DAC's), versterkers en audio-receivers. De kabels zijn speciaal ontworpen om de digitale pulsen die het audiosignaal overbrengen nauwkeurig en helder te overdragen, zonder vervorming of verlies van geluidskwaliteit. Hierdoor kunnen ze een belangrijke bijdrage leveren aan de algehele kwaliteit van het geluid en de luisterbeleving. Datzelfde geldt echter ook voor een optische kabel.

Beide types kabels hebben hun unieke kenmerken en voor- en nadelen. Welke type je het beste kiest voor de hoogste geluidskwaliteit, hangt af van de specifieke omstandigheden en behoeften van de gebruiker. 

 • Een digital coax kabel maakt gebruik van een stroom van elektrische pulsen om het audiosignaal over te dragen en heeft de neiging om een iets hoger signaalniveau te leveren. Hij is echter gevoeliger voor elektromagnetische storingen en is minder geschikt voor lange afstanden.
 • Een optische kabel maakt gebruik van licht om het audiosignaal over te dragen en is daardoor niet gevoelig voor elektromagnetische storingen. Hij is echter gevoeliger voor vervorming en is beperkt tot beperkte afstanden.

In de praktijk zien we dat de de keuze tussen een digital coax kabel en optische kabel vaak afhankelijk is van de specifieke apparatuur en de aansluitmogelijkheden die daarvoor beschikbaar zijn. Hoe dan ook kun je het beste investeren in een hoogwaardige kabel van een gerenommeerd merk als je op zoek bent naar de hoogste geluidskwaliteit, zonder daarbij de specifieke aansluitmogelijkheden en vereisten voor jouw apparatuur uit het oog te verliezen. Voor de Bluesound Node of Chord Qutest raden wij alvast steeds een Audioquest Digital coax kabel aan voor de hoogste geluidskwaliteit!

Audioquest Digital Coax kabels

Een van de meest gerenommeerde merken op het gebied van digitale coax-kabels is Audioquest. Het merk staat bekend om zijn kwalitatieve producten die zijn ontwikkeld met de meest geavanceerde technologieën en materialen. Het Audioquest gamma bestaat uit een breed aanbod aan digitale coax kabels. Van instapmodellen zoals de Audioquest Forest Digital Coax tot high-end producten zoals de hand gemaakte Audioquest Carbon Digital Coax of Audioquest Diamond-reeks die garant staan voor een uitmuntende geluidskwaliteit, het merk heeft steeds het perfecte antwoord op jouw vraag.

Een digitale coax-kabel is verantwoordelijk voor de overdracht van digitale audiosignalen tussen verschillende apparaten en daarbij kan “digitale ruis” of jitter optreden. Dat is de variatie in de timing van de digitale pulsen die het audiosignaal overbrengen en dat kan leiden tot vervorming en verlies van geluidskwaliteit. Jitter is dus zo veel mogelijk te vermijden. Audioquest gebruikt een aantal technieken om jitter te verminderen, waaronder het gebruik van precisie-gepolijste stekkers en geleiders en connectoren van zilver.

Wil je een digital coax kabel kopen online? HiFi.eu

In de webshop van HiFi.eu kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor een excellente geluidsbeleving. Van speakers voor alle toepassingen, versterkers, streamers en cd-spelers tot platenspelers, headphones en kabels, HiFi.eu bied je steeds een uitgebreid aanbod producten van topkwaliteit. Wil je dus een digital coax kabel kopen, dan kun je dat online doen bij ons. Ontdek ons volledige aanbod in onze webshop en maak je keuze. Ben je niet helemaal zeker van jezelf en wil je graag een beroep doen op een specialist om je bij te staan in je keuze? Contacteer ons. We helpen je graag.