Verzenden en bezorgen


Snel, betrouwbaar en persoonlijk!


Heeft u uw Hifi artikelen uitgekozen en in uw winkelmandje geplaatst? Dan bent u bijna zover! Onderstaand vindt u alle informatie over de levering. Zodra uw bestelling bij HiFi.eu binnenkomt, ontvangt u van ons een orderbevestiging en gaan wij direct aan de slag met het verwerken van uw bestelling of het nu een bezorging in Nederland, België, Frankrijk of de rest van Europa betreft.

Afhankelijk van uw bestelling, uw woonplaats en vanuit welk magazijn uw bestelling verzonden wordt bepalen we welke externe bezorgservice zoals bijvoorbeeld PostNL, DPD of een andere vervoerder uw bestelling zal leveren. We proberen steeds de keuze te maken voor de beste transporteur op basis van de data die we hebben over de betrouwbaarheid en prestaties in uw regio. Sommige artikelen leveren we ook gewoon zelf bij u af!


Bezorging door HiFi.eu


Bezorging in België en Nederland

De bezorging van uw bestelling in België en Nederland is voor al onder producten helemaal gratis! U leest het goed, we rekenen geen verzendkosten aan, voor geen enkele bestelling.


Bezorging in Frankrijk, Duitsland en overige Europese landen

Afhankelijk van uw woonplaats en het volume van uw bestelling zal voor een bestelling in Frankrijk, Duitsland en/of overige Europese landen een transporttoeslag gelden.


Bezorging buiten Europa

Voor een bestelling buiten Europa, kunt u contact opnemen met onze klantenservice, of bel +32 (0) 3 226 34 14.


Verzending van uw Bestelling


Al onze producten worden aan de voordeur geleverd, tenzij anders afgesproken. Als u in een appartementencomplex woont, wordt de bestelling op de begane grond geleverd.


Verzending van door HiFi.eu via externe bezorgdiensten

De meeste van de bestellingen worden verzonden via externe bezorgdiensten, zoals bijvoorbeeld PostNL en DPD. Zoals hierboven omschreven proberen we ten allen tijde de keuze te maken voor de meest betrouwbare partner op basis van uw bestelling, uw woonplaats en de gekende prestaties van de transporteurs voor de betreffende periode.


Track & Trace

U wilt natuurlijk graag weten wanneer u kunt gaan genieten van uw bestelling en dat vinden wij vinden geheel terecht! Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst en deze verzonden wordt met een externe bezorgservice, ontvangt u van ons een e-mail met een trackingcode of een link rechtstreeks naar de betreffende transporteur. Zo weet u exact op welke dag u uw bestelling kunt verwachten.

Mocht een bestelling bij uw afwezigheid bij een afhaalpunt worden geleverd, dan wordt u daarvan op de hoogte gebracht via de trackingcode of door diensten van de transporteurs zelf (zoals de Mijn PostNL app).


De kosten van uw verzending of levering bij HiFi.eu

De bezorging van uw bestelling in België en Nederland is voor al onder producten helemaal gratis! U leest het goed, we rekenen geen verzendkosten aan, voor geen enkele bestelling.


Snelle levering door HiFi.eu!

De meeste van de aangeboden producten hebben wij steeds beschikbaar vanuit de eigen voorraad, in alle verschillende afwerkingen! Dankzij onze verschillende magazijnen in België en Nederland voorzien we de snelst mogelijke levertijden en leveren we in België en Nederland zelfs op zaterdag! In bijna 100% van de gevallen voorzien wij de levering volgens de beloofde levertijd. Alleszins verwerken wij uw bestellingen elke dag en we dragen ze ook elke dag over aan de transporteur. Van een uitzonderlijke vertraging blijft u op de hoogte via de gedeelde trackingcode of dankzij onze stipte opvolging van de bestellingen.

Voor producten die niet voorradig zijn tonen we een realistische levertijd. Wanneer er geen levertijd bekend is dan kan u ons daarvoor steeds contacteren via info@hifi.eu