Garantie

HiFi.eu biedt u enkele garanties bij uw aankoop van uw producten. Onze garanties gelden voor alle producten die u op onze webshop kunt bestellen.

De wettelijke garantie bedraagt twee jaar en begint te lopen vanaf het ogenblik waarop het je wordt geleverd. Dat geldt voor alle producten die u bij ons in de webshop aankoopt, ook voor promoties en aanbiedingen. Sommige merken breiden de garantie uit naar een langere periode voor hun producten en voor delen van hun producten. Vele subwoofers genieten bvb. de wettelijke garantieperiode van 2 jaar voor de elektronica, maar hebben een uitbreiding tot 5 jaar garantie voor de woofer. Wanneer een langere garantie periode van toepassing is dan vermelden we dat op de productpagina. Sommige producten vereisen registratie van het product bij het merk. Dat staat desgevallend ook vermeld op de productpagina en/of vaak ook op de verpakking van het product zelf.


Overige garanties


Veilige betaling

Boven in de zoekbalk van uw browser ziet u een klein groen hangslot, al dan niet met een groene adresbalk. Dit is een SSL beveiliging en staat voor Secure Socket Layer en is het meest gebruikte beveiligingsprotocol. Deze beveiliging zorgt ervoor dat er een beveiligd kanaal ontstaat tussen twee computers die via internet met elkaar communiceren zodat uw persoonlijke gegevens vertrouwelijk kunnen worden behandeld. Let er bij een aankoop via internet dus altijd op of de betreffende website in een dergelijke beveiliging voorziet.

 

De kleine lettertjes

U vraagt zich misschien af waar onze kleine lettertjes te vinden zijn? Stop maar met uw zoektocht. Die hebben we namelijk niet! Geen nare verrassingen achteraf, u kunt zorgeloos bestellen zodoende u snel kunt genieten van uw nieuwe aankoop!

Mocht u toch nog vragen hebben, laat dit ons dan direct weten en neem contact op met een van onze medewerkers via info@hifi.eu  of per telefoon: +32 (0) 3 226 34 14. Wat uw vraag ook is, samen komen we er beslist uit!