KEF R Meta reeks

KEF R Meta reeks
Posted in: Luidsprekers

KEF R Meta reeks

Ontdek de nieuwe KEF R Meta reeks 

Het populaire hifi speakers merk KEF heeft de nieuwe R Meta reeks aangekondigd, een verbeterde versie van de populaire R-reeks KEF speakers. De R Meta reeks is ontworpen om het beste uit uw muziek en entertainment te halen, met nieuwe technologieën en verfijnde afwerking.

Over de nieuwe reeks

De R-serie van KEF speakers zijn een nieuwe generatie die uit The Reference is voortgekomen. Deze speakers beschikken over de meest recente technologieën en bieden uitzonderlijke akoestische prestaties, of je ze nu in stereo voor muziek of in een KEF home theater gebruikt. Dankzij de unieke Metamaterial Absorption Technology (MAT) onthullen deze speakers subtiele details en een diep inzicht in muziek, wat leidt tot een uitzonderlijk plezierige ervaring.

De nieuwe KEF Meta reeks maakt gebruik van KEF's nieuwe metamateriale-technologie, die ongewenste resonanties vermindert en een meer natuurgetrouwe weergave van audio mogelijk maakt. Dit, samen met de verbeterde Uni-Q driver-array, zorgt voor een verbluffende geluidskwaliteit die tot in detail te horen is. Net als de nieuwe KEF R3 Meta beschikt ook de KEF LS50 wireless II als de KEF LS50 Meta de metamateriale-technologie van KEF. Wil u graag de sound van KEF ook onderweg ervaren neem dan zeker een kijkeje bij de KEF headphones KEF Mu7 en KEF Mu3.

KEF R3 Meta Boekenplankspeaker

De nieuwe R3 Meta, een KEF bookshelf speaker, is de nieuwe norm in prestaties voor deze categorie producten. Met de 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met Metamaterial Absorption Technology (MAT™) en een krachtige 16,5 cm aluminium hybride woofer, levert deze drieweg speaker een krachtige en evenwichtige audio-ervaring. De R3 Meta herdefinieert de verwachtingen van wat een boekenplank speaker kan bieden en zorgt voor een overweldigend geluidsbeeld. Deze nieuwe R3 Meta KEF speaker kopen kan bij HiFi.eu! 

KEF R5 Meta - een krachtige vloerstaande luidspreker

De KEF R5 Meta is een krachtige vloerstaande luidspreker die opvallend ontworpen is. Het 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT™ en twee 13 cm hybride aluminium woofers garanderen een indrukwekkend geluid. Of je hem nu als stereopaar gebruikt of als surround-luidspreker in een thuisbioscoopsysteem van de R-serie, de R5 Meta zal je verrassen met zijn gedetailleerde weergave en volle, heldere bas. Naast de nieuwe R Meta reeks staat KEF ook bekend om zijn uitstekende, kwalitatieve luidsprekers zoals de KEF Q Series, KEF Reference Series en vele anderen.  

KEF R7 Meta 

De nieuwe KEF R7 Meta is een veelzijdige vloerstaande luidspreker die de prestaties en kwaliteit van de R-serie naar een hoger niveau tilt. Met het 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT™ en twee 16,5 cm hybride aluminium woofers, biedt deze KEF speaker een uitzonderlijke geluidskwaliteit, met heldere hoge tonen en een krachtige en gedetailleerde bas. Of je nu luistert naar je favoriete muziek of geniet van een film, de KEF R7 Meta levert een meeslepende en intensieve ervaring.

Het vlaggenschip: KEF R11 Meta 

De R11 Meta is een krachtige en imposante aanwezigheid in elke huiskamer. Het is het vlaggenschip onder de drieweg vloerstaande luidsprekers in de R-serie en biedt een ongeëvenaarde luisterbeleving. Met het 12e generatie Uni-Q®-driversysteem met MAT™ en vier 16,5 cm hybride aluminium woofers, creëert de R11 Meta een authentieke, diepe en verbluffende geluidservaring waarbij elk detail van de opname haarfijn wordt weergegeven. Het is de ultieme keuze voor een ultieme KEF home theater in combinatie met een KEF subwoofer zoals de KEF KC62.

"We zijn enorm trots op de nieuwe R Meta reeks en de technologieën die we hebben geïntroduceerd", aldus de CEO van KEF. "De R Meta reeks is ontworpen om het beste uit uw muziek en entertainment te halen en een uitzonderlijke audio-ervaring te bieden."

Gerelateerde berichten