KEF's ultieme draadloze hifi speaker: LSX II

KEF's ultieme draadloze hifi speaker: LSX II
Posted in: Luidsprekers

KEF's ultieme draadloze hifi speaker: LSX II

Met de KEF LSX II luistert u naar muziek zoals u dat wilt - met minimale inspanning en een uitstekende geluidskwaliteit.

KEF is gefixeerd op het leveren van een ongeëvenaarde luisterervaring, ongeacht het formaat van de luidspreker. Met ingebouwde ondersteuning voor streaming tot 24-bit/384kHz en speciale versterkers in elke luidspreker, levert de LSX II de hoogste geluidskwaliteit in zijn formaat. Zo wordt HiFi-geluid toegankelijk voor een breder publiek. Dit nieuwste model KEF LSX II kopen is vanaf nu verkrijgbaar bij HiFi.eu in alle kleuren: KEF LSX II Wit, Kef LSX II Rood, KEF LSX II Blauw, KEF LSX II Zwart, KEF LSX II Beige.

Connectiviteit 

In combinatie met andere LS draadloze luidsprekersystemen, zoals LSX II, LS50 Wireless II en LS60 Wireless, kunt u Airplay 2, Chromecast of Roon gebruiken om uw hele huis met muziek te vullen. Het is perfect voor feestjes waar iedereen in verschillende kamers kan genieten van dezelfde afspeellijst. De LSX II is meer dan alleen maar High-Fidelity-luidsprekersystemen - ze zijn ontworpen om uw dagelijkse leven te verrijken. Integreer de LSX II in uw Smart Home om muziek te ontdekken en af te spelen, bronnen te selecteren of via uw Smart Home-app bedieningselementen te gebruiken zoals afspelen, pauzeren en volumeregeling.

De KEF Connect-app leidt u door de eenvoudige installatie en geeft u volledige controle over wat u op de LSX II afspeelt. Het is intuïtief te gebruiken met elke bron in uw huis en maakt eenvoudige firmware-updates mogelijk, zodat u moeiteloos nieuwe en verbeterde functies krijgt. U kunt de KEF LSX II rechtstreeks aan uw tv aansluiten via HDMI-ARC, uw laptop via USB-C en zelfs een platenspeler van Rega, cd-speler van NAD of spelconsole. Als u uw films en muziek van extra bas wilt voorzien, is er een speciale uitgang voor het aansluiten van een KEF-subwoofer (KC62, Kube 8b, Kube 10b, Kube 12b).

Luisterervaring

Geluid speelt een grote rol in uw home-entertainmentervaring, en de LSX II verbetert de algehele ervaring met écht HiFi-geluid. Volledig uitgerust met bedrade en draadloze connectiviteit, is de LSX II perfect voor muziek, gaming, tv, films en uw persoonlijke werkruimte. Door een KEF Subwoofer zoals de Kube 8b, Kube 10b, Kube 12b of KC62 toe te voegen aan uw set up zal uw film of muziek de ondertonen extra in de verf zetten en zal de bas meer hoorbaar worden. U kan dan weer uw KEF subwoofer draadloos maken door de KW1 te koppelen aan uw subwoofer waardoor u hem kan bedienen met de KEF app. Net zoals de LSX II kunt kan u bij HiFi.eu een groot aanbod aan actieve luidsprekers vinden van onderandere Bluesound, Q Acoustics, Dali en veel meer

Design 

De KEF LSX II is ontworpen om in verschillende ruimtes te passen.

De LSX II levert nauwkeurig HiFi-geluid en is speaker die toch compact genoeg om in elke omgeving te passen. Verder is de LSX II van KEF ook ongelooflijk flexibel met zijn speciale accessoires, waaronder de S1-standaard, P1-deskpads en B1-muurbevestiging, zodat u de luidsprekers kunt monteren op een boekenplank, op een bureau, met de KEF vloerstandaard S2 of zelfs aan de muur.

Over elk aspect van de KEF LSX II is zorgvuldig nagedacht, met een elegant bedieningspaneel en subtiele designaccenten zoals de qua kleur afgestemde afwerking van de Uni-Q-driver en connectoren. Hij is verkrijgbaar in vijf afwerkingen: KEF LSX II Wit (satijn), KEF LSX II Rood (hoogglans), KEF LSX II Zwart, KEF LSX II Blauw, en de KEF LSX IISoundwave by Terence Conran Edition, die is bekleed met een speciaal ontworpen stof van de Deense textielontwerper Kvadrat.

Toch liever een passieve luidspreker van KEF?

5-STERREN RECENSIE – WHAT HI-FI? SOUND AND VISION - "KEF heeft wat al een fantastisch desktopluidsprekersysteem was, over de hele linie nóg aantrekkelijker gemaakt - op dit niveau kun je eigenlijk niet meer vragen" - juni 2022
Gerelateerde berichten