Q Acoustics nieuwste 5000 serie

Q Acoustics nieuwste 5000 serie
Posted in: Luidsprekers

Q Acoustics nieuwste 5000 serie

De nieuwe 5000-serie van Q Acoustics is een reeks stereo- en thuisbioscoopluidsprekers die uw perceptie van hoe een luidspreker eruit kan zien en klinken, opnieuw zal beoordelen. Door significante vooruitgang in driverontwerp te belichamen, verheft de baanbrekende C3 Continuous Curved Cone™ mid/bass-driver de 5000-serie van Q Acoustics boven elke andere rivaal. Doormiddel van de integratie van innovatieve kasttechnologie, die voor het eerst werd toegepast in het vlaggenschip Concept-assortiment van het bedrijf, is de 5000-serie van binnen even compromisloos als verfijnd en eigentijds van buiten.

Eigentijds ontwerp

Het gereduceerde karakter van het uiterlijk van de C3 Continuous Curved Cone™ wordt ook weerspiegeld in het minimalistische ontwerp van de 5000-serie, met zijn verfijnde maar eigentijdse lijnen die neigen naar de elegante vorm van de nieuwste Concept-luidsprekerserie. De voorkant is gelamineerd met een laag butylrubber en zwarte acrylafwerking, om een dempende laag te bieden om trillingen te onderdrukken. 

Wil je graag een Q Acoustics kopen, dan is deze verkrijgbaar in vier verschillende afwerkingen:

Mid/bas driver

De kern van de nieuwe mid/bass-driver is de C3 Continuous Curved Cone™. De geometrie van de kegel vereist een goede motorkracht voor optimale prestaties. Aanzienlijke magneten zijn gekoppeld aan grote spreekspoelen om de motorkracht te vergroten - het resultaat is een 50% toename in belastbaarheid en controle ten opzichte van een vergelijkbare driver met een spreekspoel van 25,4 mm. Het resultaat is een verbetering van het dynamisch bereik van de speaker, met name in het basgebied. Wil je graag de nieuwe mid/bass-driver van de 5000 serie ontdekken? Dan kan je nu je speaker online kopen bij HiFi.eu 

High-frequency driver

Gebaseerd op het ontwerpprincipe van de tweeter in de Q Acoustics Concept-serie, is de driver voor hoge frequenties hermetisch afgesloten en mechanisch geïsoleerd (zwevend) om interne drukmodulaties vanuit de kast en de aangrenzende midden-/basdriver te voorkomen. De binnenkamer is zorgvuldig geventileerd om minder vervorming te voorkomen. Wil u graag een Q Acoustics 5000 serie speaker kopen? Of toch liever een boekenplankluidspreker of vloerstaande luidspreker van een ander merk zoals KEF, Dali of Monitor Audio? Je kan een ruim aanbod aan passieve speakers vinden op onze website HiFi.eu.

C3 Continu gebogen kegel™

Het C3 Continuous Curved Cone™-profiel is een echte vooruitgang op het gebied van elementen van het ontwerp van mid/basdrivers en is het resultaat van uitgebreid onderzoek en deskundige ingenieurswerk om de voordelen van de basprestaties van een traditionele rechte conische conus te combineren met de hoge/mid-frequentieregeling van een uitlopende kegel.

Door één enkel, vloeiend, doorlopend curveprofiel te creëren, zijn de voordelen duidelijk. De uitstekende spreiding, naast de goed gecontroleerde frequentierespons en verminderde harmonische vervorming, zorgt voor een soepelere integratie met de tweeter. Diepe basdynamiek is ook superieur, met dit en strakkere, gedempte low-end geluid dat meer flexibiliteit biedt bij het plaatsen van luidsprekers nabij de muurgrenzen van de luisterruimte. Als u toch de lage tonen van een stevig bass mist raden we u aan een subwoofer te koppelen aan uw hifi installatie. Bij HiFi.eu kan u subwoofers kopen zoals de KEF Kube 10b, Dali E 9FMonitor Audio Radius 380 en veel meer.

Verschillende modellen

Q Acoustics Q5010

Klein genoeg om onopvallend te blijven, maar met een geluid dat groots en krachtig genoeg is om de aandacht naar zich toe te trekken. Als u buitengewone prestaties wilt van een discrete, compacte en gemakkelijk te plaatsen luidspreker, dan raden we u aan de 5010 boekenplankluidspreker kopen.

Q Acoustics Q5020

Ervaar alle schaal en kracht van uw favoriete muziek zonder dat uw luidspreker uw kamer domineert. De 5020 speaker plaatst u midden in de muziek. 

Q Acoustics Q5040

5040 is een bijzonder compacte vloerstaande luidspreker met een bescheiden voetafdruk - wat betekent dat hij ideaal is voor die omgevingen waar ruimte schaars is, maar het verlangen naar volledige audio-opwinding (evenals een visuele bevrediging) sterk is.

Q Acoustics Q5090

Ontworpen om uw home cinema compleet te maken. Plaats de 5090 in het middelpunt van uw thuisbioscoopsysteem en krijg het complete beeld.

Gerelateerde berichten