Bluesound introduceert de nieuwe Pulse M

Bluesound introduceert de nieuwe Pulse M
Posted in: Luidsprekers

Bluesound introduceert de nieuwe Pulse M

De nieuwe multiroom speaker van Bluesound

Er zijn in de loop der jaren veel pogingen gedaan om een ​​alomvattend geluid te creëren. De meeste van deze hebben niet kunnen overtuigen – wat in eerste instantie indrukwekkend klinkt, blijkt na een tijdje kunstmatig en vermoeiend. Deze producten zijn bedoeld om zoveel mogelijk geluid te produceren, zonder veel zorg voor de geluidskwaliteit door het systeem.
De Bluesound PULSE M daagt deze manier van denken uit. 

De Pulse M beschikt over een uitgebreide en luidsprekerontwerp waarbij de elektronica en akoestiek samen werken om een hifi-stereogeluid te creëren.
Net als de andere producten uit de PULSE-familie zoals de Pulse Flex 2i, Pulse 2i, Pulse Mini 2i, Pulse Sub+ en de Pulse Soundbar, maakt de PULSE M indruk. Hij geeft kamer vullend geluid zoals het bedoeld is om gehoord te worden. De PULSE M is een alles-in-één luidspreker die inspeelt op de nieuwste designtrends. Met andere woorden de PULSE M voelt zich in elk huis thuis en laat je hi-res muziek ervaren op een manier die past in de patronen en plaatsen waar u de meeste tijd doorbrengt. 

Enkele highlights 

De Bluesound Pulse M is er voor iedereen die op zoek is naar slimme luidspreker van hoge kwaliteit met betaalbare prijs. Aan de hand van Wifi, bluetooth of BluOs kan u makkelijk uw favoriete muziek streamen naar uw Bluesound Pulse M.

  • Stream makkelijk muziek vanaf al uw multimedia 
  • Elegant design
  • 360° geluidbeeld
  • Stereo of surround 
  • High resolutie muziek 
  • Maakt verbinding met al je BluOS™ apparaten 

High-res audio

Bluesound-producten zijn gebouwd op de BluOS multiroom muziekstreamingplatform, 's werelds meest toonaangevende ecosysteem voor hi-res streaming audio. De PULSE M heeft muziekdiensten ingebouwd, dus luisteren naar je favoriete artiest of afspeellijst is simpel. Met Bluetooth en een 3,5mm ingang op de achterkant, sluit u een willekeurige audiobron rechtstreeks aan de PULSE M aan. In de BluOS app groepeer je de PULSE M met andere Bluesound-spelers voor een luisterervaring in uw hele huis, of luister enkel op de Pulse M. Hoe dan ook, het is gemakkelijker dan ooit om te genieten van je favoriete muziek in hoge resolutie - in elke kamer in huis - met de PULSE M. Haal uw BLuesound Pulse M snel in huis en koop hem nu bij HiFi.eu. Wilt u toch liever een Passieve Speaker kopen dan kan u kiezen uit ons groot assortiment boekenplank luidsprekers van merken zoals KEF LS50 Meta, Dali Oberon 3, Monitor Audio Bronze 100 of verkiest u een vloerstaande luidsprekers zoals Q Acoustics Concept 500, Dali Oberon 7, KEF Q950 in ons ruim speaker aanbod zal u zeker uw smaak vinden.

360° geluidsbeeld

De PULSE M is ontworpen om je ruimte te vullen met geluid - meer geluid dan je ooit zou verwachten van een luidspreker van deze maat. Wat is het geheim? Het antwoord is te vinden in de PULSE M's unieke ontwikkeling. Het beschikt over Bluesound's Omni-Hybrid™ ontwerp: een grote, up-firing woofer die 360 graden uitstraalt, en twee tweeters, offset op 45 graden om een ultra brede audiospreiding te creëren. Bluesound is jaren geleden begonnen aan akoestisch onderzoek en ontwerp om een echt muzikaal resultaat zonder overdreven effecten te creëren. Door zorgvuldig de akoestische prestaties te ontwikkelen het resultaat is: ongelooflijk duidelijk, open en ruim. Dit is kamer vullend klinken zoals het bedoeld is gehoord worden.

Stereo en surround

De PULSE M van Bluesound is een capabele speaker op zichzelf, maar de flexibiliteit voor uw audio omgeving maakt het dat veel intrigerender. Door een tweede PULSE M toe te voegen creeërt u een draadloos stereopaar en kan u genieten van tweekanaals scheiding op je favoriet opnames. Een stereo setting verbetert drastisch het geluid van uw tv voor films, games en shows. Een paar PULSE M kan ook worden toegevoegd als surround luidsprekers voor een draadloze thuisbioscoop. Samen met een PULSE SOUNDBAR en PULSE SUB+ zal de PULSE M perfect synchroniseren in een thuisbioscoop om te zorgen voor de surround sound waardoor je midden in de actie zit.

Connectiviteit  

U kan uw Bluesound Pulse M ook gemakkelijk verbinding laten maken met uw andere Bluesound Pulse producten zoals de Pulse 2i, Pulse mini 2i en de Pulse Flex 2i. Op deze manier kan u in al de gewenste kamers van uw huis dezelfde of juist afzonderlijke muziek speellijsten laten afspelen via de BluOS app. Geniet ook optimaal van de Bluesound componenten zoals de Bluesound Vault 2i, Bluesound Powernode Edge, Bluesound Powernode, Bluesound Node of maak uw passieve audiobronnen actief door middel van de Bluesound HUB

Boven op dit alles is de Pulse M ook in staat om via de BluOS app en Bluesound Hub verbinding te maken met je favoriete NAD componenten. Als je liever naar uw favoriete muziek luistert vanop een cd kan dit via uw NAD C538 cd-speler verbonden met de Bluesound Hub. Via de BluOS app verbindt je in één oogopslag al uw Bluesound en NAD bronnen zoals de NAD C700 of NAD M10v2 streamingversterker.

Bluesound is een bekroond draadloos hi-res geluid ecosysteem waarmee je muziek kunt afspelen in elke kamer door uw hele huis. Kies muziek uit je favo riete streamingdienst of uit een muziekbibliotheek aangesloten op uw thuisnetwerk. Bepalen waar, op welk volume, en wanneer muziek speelt met een gratis BluOS-app voor je smartphone, tablet of desktop computer. Geluid zo helder en gedetailleerd weergeven zoals alleen een systeem van audiofiele kwaliteit kan leveren is nooit gemakkelijker geweest. Dat is Living HiFi.

Bij Bluesound zijn ze toegewijd aan: de belofte van draadloos waarmaken, digitaal perfect high-fidelity-audio. Als ontwerpers, ingenieurs en individuen die ons leven in de muziek hebben doorgebracht industrie, we zijn niet tevreden met iets minder dan: perfectie.

Gerelateerde berichten