WiFi uw hifi

Geluid. Visie. Jouw keuze.

Speakers
Televisies
Headphones
Earphones
Speakers
Televisies
Earphones

Geluid en visie,

opnieuw gedefinieerd.

 1. NIEUW

  Platenspelers

  899,-
 2. NIEUW

  Platenspelers

  499,-
 3. NIEUW

  Platenspelers

  299,-
 4. NIEUW

  Platenspelers

  149,-
 5. NIEUW

  Platenspelers

  69,-
 6. NIEUW

  Platenspelers

  999,-
 7. NIEUW

  Platenspelers

  599,-
 8. NIEUW

  Platenspelers

  399,-

Jouw favoriete muziek & films alsof je ze voor de eerste keer beluistert.

Details met een onevenaarbare klasse.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. 

Overal het beste geluid.

 1. NIEUW

  Platenspelers

  899,-
 2. NIEUW

  Platenspelers

  499,-
 3. NIEUW

  Platenspelers

  299,-
 4. NIEUW

  Platenspelers

  149,-
 5. NIEUW

  Platenspelers

  69,-
 6. NIEUW

  Platenspelers

  999,-
 7. NIEUW

  Platenspelers

  599,-
 8. NIEUW

  Platenspelers

  399,-

Creëer een nieuwe beleving met Bang & Olufsen.

De perfecte pasvorm met Beoplay EX

Maak kennis met de Beoplay EX, onze meest comfortabele en veelzijdige oordopjes ooit. Ervaar de prestaties van een grote hoofdtelefoon die u gewoon in uw zak kunt meenemen.

Hifi winkel: ervaar de puurste vorm van audio

Je hebt muziek luisteren en muziek luisteren met emoties. En dat tweede kun je versterken door de juiste audioproducten te gebruiken. Al meer dan 10 jaar is HiFi.eu jouw hifi winkel als het gaat om de perfecte geluidskwaliteit en een intense muziekbeleving. Hifi staat dan ook voor ’High Fidelity’. Of met andere woorden: zuivere muziek in de oren dankzij een hoge werkelijkheidsweergave. Onze belofte? Jou een muziekervaring als nooit tevoren laten beleven. 

Vind de audioproducten naar jouw wensen

Als gespecialiseerde hifi winkel bieden wij apparatuur aan voor elke audio- of muziekliefhebber. Wij streven ernaar om steeds de beste kwaliteit te voorzien, verpakt in unieke en oogverblindende designs met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Ben je op zoek naar een eersteklas luidspreker? Ontdek ons ruime aanbod speakers online, zoals de outdoor speaker, inbouw speakers plafond, soundbar, draadloze speaker en subwoofers. Klinkt dat als muziek in de oren? Ook voor hifi headphones (draadloze koptelefoon, Noise cancelling headphones, in ear oortjes…), platenspelers en accessoires (zoals radio kopen, kabels en versterkers) kun je bij ons terecht!

Zuivere muziekkwaliteit dankzij onze topmerken

Bij HiFi.eu ben je er zeker van dat de zuiverheid van jouw favoriete muziek op en top is. Dat kan ook niet anders. Wij werken enkel samen met merken die de hoogste kwaliteit aanbieden. Stuk voor stuk zijn onze producten getest en goedgekeurd door experts. Het resultaat? Een ruime selectie van topmerken, zoals Audioquest, Bluesound, Dali, KEF, Rega, Hifiman, Sony, Denon, Marantz en noem maar op. Je vindt ze allemaal in onze hifi winkel!

Een hifi winkel als geen ander

Dat hoor je klaar en duidelijk. Wij zijn niet zomaar een platenspeler die keer op keer hetzelfde liedje afspeelt. Bij ons draait alles om een persoonlijke aanpak, waarbij de wensen van elke klant gehoord worden. Zo bieden wij bij HiFi.eu heel wat voordelen:

 • Je hebt 60 dagen de tijd om je audioproducten uit te testen
 • Wij bieden een snelle levering zonder kosten
 • Jouw bestelling wordt geleverd in ecologische verpakking
 • Je kunt jouw betaling meestal uitstellen of spreiden
 • Wij luisteren naar jouw wensen, dag in en dag uit
 • Bestel met gemak dankzij een gebruiksvriendelijke webshop
 • Last but not least: Try your HiFi @ home!

Try your HiFi @ home is voor ons vanzelfsprekend. Niet elke omgeving klinkt hetzelfde. Jij hebt dus ruimschoots de tijd om je speaker, soundbar, platenspeler of headphone… uit te testen zodat je 100% zeker bent van je aankoop. Niet tevreden? Stuur je producten gratis terug naar onze hifi winkel, wij helpen je graag met het zoeken van de ideale apparatuur voor jouw situatie!

Bestel je apparatuur met gemak online in onze hifi-winkel

Wil je meer te weten komen over onze hifi winkel? Je leest ons verhaal onder de knop ’over ons’ of bekijk onze FAQ-pagina met interessante vragen en antwoorden. Heb je gevonden wat je zocht? Koop je audioproducten snel en eenvoudig online of contacteer ons met je vragen. Wij geven je graag persoonlijk advies op maat. En ook voor de laatste nieuwtjes en weetjes kun je terecht op onze nieuws-pagina. HiFi.eu, dat is puur genieten van de zuiverste klanken.