De nieuwe KEF Mu7 noise cancelling koptelefoon

De nieuwe KEF Mu7 noise cancelling koptelefoon
Posted in: KEF

De nieuwe KEF Mu7 noise cancelling koptelefoon

Het Britse audio-bedrijf KEF heeft recent de lancering aangekondigd van de KEF Mu7 koptelefoon, een revolutie in de wereld van audiophile hoofdtelefoons. Met een opvallend ontwerp, luxueuze afwerking en baanbrekende audio-technologie, is de KEF Mu7 ontworpen om de hoogste standaard te zetten voor muziek- en audio-liefhebbers.

KEF Mu7 functuonaliteiten

De KEF Mu7 headphone is ontwikkeld met het oog op een uitstekende geluidskwaliteit en is uitgerust met een scala aan innovatieve audio-technologieën. Het patent-pending acoustische ontwerp van KEF garandeert dat elk detail van elke opname haarscherp te horen is. Hierdoor is de KEF Mu7 perfect voor audiophile luisteraars. Wil je een koptelefoon online kopen die een heldere en gedetailleerde weergave van hun muziek dan is de KEF Mu7 zeker iets voor u!

Het geluidsvermogen wordt nog verder versterkt door de actieve ruisonderdrukking, die achtergrondgeluiden effectief onderdrukt en de luisteraar in staat stelt zich helemaal te concentreren op zijn favoriete muziek. De koptelefoon beschikt ook over een draadloze verbinding via Bluetooth 5.0, zodat gebruikers overal en altijd kunnen genieten van een ononderbroken muziekervaring. Als u op zoek bent om een headphone te kopen zonder zich zorgen te hoeven maken over beperkte kabellengtes raden we u de Mu7 zeker aan.

Naast de uitstekende geluidskwaliteit, is de KEF Mu7 ook ontworpen met comfort in gedachten. De KEF hoofdtelefoon is voorzien van zachte, gevormde oorschelpen en een verstelbare hoofdband die zorgen voor een comfortabele pasvorm, zodat luisteraars urenlang kunnen genieten van hun muziek zonder last te krijgen van vermoeidheid of irritatie.

Met zijn opvallend ontwerp en luxueuze afwerking is de KEF Mu7 koptelefoon niet alleen een uitstekende keuze voor luisteraars, maar ook voor degenen die op zoek zijn naar een modieus accessoire. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een reeks accessoires, waaronder een draagtas, een audio-kabel en een snelle oplader, zodat gebruikers altijd en overal kunnen genieten van hun muziek.

Kenmerken & Technologie

  • Smart Active Noice Cancellation 

  • Bluetooth bereik: 10m

  • Gewicht: 309g

  • Speelduur Accu: 40u 

"De lancering van de KEF MU7 is een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf," aldus een woordvoerder van KEF. "We zijn er trots op een hoofdtelefoon te presenteren die geluidskwaliteit en comfort op een nieuw niveau brengt, en we verwachten dat dit product een waardevolle aanvulling zal zijn op ons uitgebreide assortiment producten."

Try your HiFi @ Home en alvast veel luisterplezier!

Gerelateerde berichten